Foredrag 30.09.21: Senior og selvstændig – overgangen til dit tredje arbejdsliv som din egen chef

Kvindelivsfestivalen “Overgange #2” præsenterer et arrangement om arbejdslivet som senior.

Flere og flere seniorer ønsker at fortsætte arbejdslivet, skønt al sprogbrug snarere antyder, at man skal stoppe, nedtrappe, afslutte, trække sig tilbage.

»Jeg får brugt alt det, jeg kan lige nu«
»Det er som at være ung igen«
»Jeg besluttede, at jeg kun ville lave lystfyldt arbejde. Jeg har tjent det halve, men været
dobbelt så glad.«

Tre udsagn fra tre selvstændige over 65, som jeg har mødt, og som jeg vil fortælle om under foredraget.  Det sker torsdag den 30. september i Bibliotekssalen i Rundetårn kl 19.00-21.00. Pris 80 kroner i entre.  Her tilmelder du dig
Du kan dog også dukke op på selve aftenen, og købe entre dér.

Den aften vil jeg gennem eksempler både inspirere og give praktiske råd om, hvordan man kan bruge sine kompetencer, der er oparbejdet gennem mange år på arbejdsmarkedet, og skabe et berigende tredje arbejdsliv med sig selv og ingen anden som chef. Oven i købet i det tempo og det omfang, man har lyst til.

Det er en stor overvejelse at beslutte, om man skal blive eller gå. Om man skal blive ved med at arbejde eller holde op med at være på arbejdsmarkedet.
For nogle er det skrækindjagende ikke at have kolleger, mål med sit arbejde, en rolle som erhvervsaktiv, og for andre er det en lise at skulle sige farvel til stramme arbejdstider, dårlige chefer og stressede dage i storrumskontorer eller ved dårlige hjemmearbejdspladser.

Og for nogle er det et helt tredje perspektiv, der åbner sig: Hvorfor ikke tage det bedste fra arbejdet og det bedste fra fritiden og kombinere det, så man laver det, man er allergladest for, men sådan som man selv vil- i det omfang og med den fart, man selv ønsker at have på.

Den overgang vil jeg fortælle om, og du er meget velkommen også til at tage en ven eller en kollega med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.